22 Temmuz 2011 Cuma

Türkiye'nin Yeni Söz'e ihtiyacı var.

Bazı haberler vardır duyduğunuz anda dünyanız başınıza yıkılır. İçinize bir kasvet çöker ve sesinizi dahi çıkaramazsınız. Benim için Dünyaya Yeni Söz gazetesinin yayınına ara vermesi böyle bir duygu oluşturdu işte. Kadim dostum Cesur Küçük arayıp verdi bu uğursuz haberi. "Vay be" dedim. "Bir gazeteye dahi tahammül edemedik..."  

9 Mayıs tarihinde yayın hayatına başlayan ve günlük olarak çıkan gazetede ben de 8 hafta boyunca yazı yazdım. Ulusal bir gazetede köşe sahibi olmanın heyecanını tüm hafta yaşadım. Yazımı Salı günü yazıp, Çarşamba tekrar son halini verdim. Perşembe sabahı İbrahim Tenekeci'ye gönderir ve acaba beğenilip yayınlanacak mı diye Cuma'yı zor ederdim. Sabah, gazeteyi bayiden aldığım gibi en az 3 kere döne döne okurdum. Bana bu heyecanı 8 hafta süresince yaşattığı için Dünyaya Yeni Söz gazetesine müteşekkirim. 

Aldığım duyumlara göre gazete Eylül ayında yeni bir isim, yeni bir yüz ve yeni bir heyecan ile yayınlanmaya başlayacak. Umarım bu haber doğrudur. Umarım gazetem tekrar okuruyla buluşur. Çünkü Türkiye'nin yeni bir söze fazlasıyla ihtiyacı var.    

2 yorum:

esra önal dedi ki...

Gazetenin sadece bir okuru olduğum halde aynı duyguları ben de yaşadım. Yeni Söz belki de sıfırdan başlayıp aldığım ilk gazete olması hasebiyle enerjisini hissettirmişti bana ve bu yüzden yayınına ara verdiğini duyduğumda ciddi ciddi üzüldüm.
Tekrar bayilerde Yeni Söz'ü görme temennisiyle...

Adsız dedi ki...

Kadir kardeşim, selametle kal, "milli"si de olsun.

Seni seviyoruz.

mutluocal@hotmail.com